Coșul este gol!

Termeni si Conditii

Elemente Definitorii

S.C. MEDIASEB STUDIO S.R.L. cu sediul in Sat Gisteni, comuna Racaciuni, jud. Bacau, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J04/984/2018 si avand Codul Unic de Inregistrare: 39565124 este compania responsabila cu administrarea site-ului www.atelierulfoto.ro
Utilizarea acestui site implica respectarea intocmai a termenilor si conditiilor afisate mai jos indiferent de statutul cumparatorului (persoana fizica, persoana juridica, firma, companie sau alta entitate juridica ce emite o comanda prin intermediul siteului ). Compania S.C.MEDIASEB STUDIO S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica aceste prevederi in conformitate cu modificarea drepturilor date de lege si/sau evolutia companiei si furnizorilor acesteia fara o notificare prealabila.


1. Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului www.atelierulfoto.ro (imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi si alte date) este proprietatea S.C. MEDIASEB STUDIO S.R.L. si a furnizorilor sai. Tot acest continut este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea unor elemente ,din cele mai sus mentionate, fara acordul scris al S.C. MEDIASEB STUDIO S.R.L. se pedepseste conform legilor in vigoare.
Pentru raportarea unor probleme legate de incalcarea drepturilor de autor va rugam folositi adresa: comenzi@mediaseb.ro


2. Accesul la Informatie si Confidentialitate

Compania S.C. Mediaseb Studio S.R.L. permite utilizarea siteului de catre orice cumparator in strict interes personal. Descarcarea, copierea, folosirea elementelor mentionate in Drepturile de autor fara acordul scris al companiei este sanctionata conform legilor in vigoare.

Datele personale ale fiecarui cumparator sunt inregistrate in baza de date a siteului si sunt folosite strict pentru a intocmi acte necesare unei tranzactii, transport si/sau studii de marketing in cadrul companiei S.C. Mediaseb Studio S.R.L.
Compania isi asuma responsabilitatea de a nu instraina, vinde sau face publice bazale de date ale siteului www.atelierulfoto.ro, acestea pot fi transmise doar autoritatilor responsabile cu verificarea tranzactiilor comeciale, numai in scopuri justificate.
Datele dumneavoastra personale mai pot fi folosite de catre compania S.C. Mediaseb Studio S.R.L. pentru a va trimite materiale comerciale de tip reclama sau informatii deosebite in format electronic. Aveti oricand posibilitatea de a va dezabona de la primirea acestor materiale printr-un singur click.

3. Limitarea obligatiilor pentru produse si servicii
a. Descrierea si disponibilitatea produselor


S.C. Mediaseb Studio S.R.L. isi asuma drepturile de administrare a descrierii si pozelor produselor de pe site-ul www.atelierulfoto.ro. Descrierea produselor poate fii uneori incompleta din cauza lipsei de informatie oferite de catre producator sau furnizor. Toate descrierile produselor se bazeaza pe specifiicatiile oferite de catre producator si/sau verificari in cadrul companiei.
Pozele afisate pe site pot avea caracter informativ pentru anumite produse.
Ne rezervam dreptul de a modifica specificatiile tehnice si pozele produselor afisate pe site-ul www.atelierulfoto.ro fara o notificare prealabila.
Compania S.C. Mediaseb Studio S.R.L. nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor afisate pe siteul www.atelierulfoto.ro. Pentru detalii legate de stocuri si disponibilitatea produselor contactati-ne prin intermediul mijloacelor puse la dispozitie in sectiunea Contact.

b. Servicii oferite de S.C. Mediaseb Studio S.R.L.

Compania S.C. Mediaseb Studio S.R.L. nu raspunde de eventualele defectiuni suferite de produse din cauza transportului. Constatarea starii produselor trimise prin firme de curierat se face numai in prezenta curierului.
Toate serviciile oferite de S.C. Mediaseb Studio S.R.L. se adreseaza strict cumparatorilor si sunt oferite in baza unei comenzi, facturi si/sau garantii. Acestea nu se pot instraina altei persoane, cumparatorul este direct raspunzator pentru produsul primit si isi asuma in totalitate riscurile deteriorarii acestuia in mod voit.
Ne rezervam dreptul de a selecta firmele de curierat prin care livram produsele. Produsele pot fi trimise prin alte firme de curierat stabilite numai de comun acord de ambele parti (Cumparator – Vanzator).
Pentru orice alta problema referitoare la o comanda care nu pare a putea fi rezolvata prin email sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere interna cu domnul Sebastian Unguru, administratorul companiei: email: comenzi@atelierulfoto.ro


c. Termenii si conditiile de livrare

Atelierulfoto.ro asigură transportul în orice colț al țării în maxim 48 de ore de la confirmarea telefonica a comenzii, indiferent de distanță. 

   Transportul poate fi: 

GRATUIT - în cazul în care comanda dumneavostră depășește suma de 200 LEI. 

SUPORTAT DE CLIENT - în cazul în care comanda dumneavoastră nu depășește suma de 199 LEI. Suma de plata a transportului, in acest caz, este de 20 lei fără km suplimentari.

OBSERVATIE :  In cazul comenzilor unde se refuza coletul fara un motiv bine întemeiat si de comun acord acceptat, plata transportului dus-întors va fi suportata de către client (40 de lei).

  Atenție! 

 Verificați integritatea coletului în prezența curierului; orice reclamație ulterioară nu va fi luată în considerare. 

 Vă mulțumim pentru înțelegere! 


d. Coduri Voucher, Promotii si AfiliereOnline

S.C. Mediaseb Studio S.R.L. Nu permite utilizarea cumulata a Voucherelor indiferent de tipul si / sau valoarea acestora.
Voucherul cadou primit in urma unei tranzactii anterioare poate fi folosit la o singura comanda si poate acoperi maxim 50% din valoarea acesteia.
- Diferenta de bani in urma folosirii unui voucher este suportata de client.


Voucherele permantente de reduceri, obtinute in urma fluxului de vanzari (Voucherele Fidelizare client) se pot folosi la fiecare comanda.
Voucherul Fidelizare client poate sa scada sau poate fi retras in cazul in care clientul nu respecta termenii si conditiile de utilizare a acestuia.
Pe durata promotiilor desfasurate pe site-ul www.atelierulfoto.ro nu se pot folosi vouchere de reduceri cumulate cu promotia in curs, indiferent de forma acestora.
In timpul campaniilor de promovare cu reduceri la toate produsele de pe site, tichetele voucher nu pot fi folosite, deoarece sectiunea de aplicare voucher este inchisa.
(Ex: Daca in timpul promotiei Happy Weekend folositi un voucher, fie permanent fie cadou, veti benefica numai de reducerea voucherului. Aceasta nu se cumuleaza cu reducerea promotiei)
(Ex: In timpul promotiilor de tip Black Friday / Aniversari , voucherele nu se pot folosi si nici inlocui cu reducerea promotiei.)
Platformele de afiliere (de tip afiliereonline e.t.c.) sunt destinate exclusiv promovarii magazinelor online. 
Comenzile in scop personal, plasate prin platformele de afiliere se considera discount si atrag dupa sine anularea comisionului. (Ex: In cazul in care beneficiarul plaseaza o comanda prin  link-ul de pe propriul site, prin programul de afiliere, comisionul va fi anulat.) 
In cazul in care clientul plaseaza o comanda pe site-ul www.atelierulfoto.ro, prin link-ul de pe propriul site si foloseste un voucher cadou sau voucher permanent, reducerea va fi anulata, iar clientul va beneficia doar de comisionul site-ului de afiliere.
La a doua abatere de acest gen, voucherul permanent scade la jumatate din valoare, iar la a 3-a abatere voucherul permanent va fi sters.
Clientul isi asuma riscul de a pierde voucherul permanent, reducerile si / sau promotiile existente din acea perioada si chiar inchiderea contului din programul de afiliere, fara posibilitatea de recuperare.
S.C. Mediaseb Studio S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile de utilizare a Voucherelor cat si Promotiilor din perioada curenta fara o instiintare anterioara.

Nota! Atat Voucherele cadou cat si Voucherele permanente NU se pot instraina altei persoane, NU se pot transforma in bani, bunuri sau alte servicii din cadrul companiei Mediaseb Studio.
Clientul are responsabilitatea de a nota si retine codul alfanumeric al voucherului, indiferent de tipul acestuia.
Mediaseb Studio NU isi asuma responsabilitatea pentru pierderea sau instrainarea voucherelor, indiferent de tipul si / sau valoarea acestora.


4. Limitarea obligatiilor pentru preturi

Toate preturile prezentate pe site-ul www.atelierulfoto.ro includ toate taxele, in acest pret nu este inclus costul de livrare al produsului, decat daca produsul face parte dintr-o promotie speciala.

Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma sau, in cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit, acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei. 


5. Conditii si termene de plata

Plata comenzilor se va efectua in avans sau la livrarea produselor (ramburs) conform cu contractele incheiate. Compania S.C. Mediaseb Studio S.R.L. isi rezerva dreptul de a solicita plata unei comenzi in avans.

Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata, urmand ca dovada platii sa fie trimisa catre S.C. Mediaseb Studio S.R.L. la adresa de e-mail comenzi@atelierulfoto.ro. In aceste cazuri livrarea se va face dupa confirmarea trasferului de bani in contul contul S.C. Mediaseb Studio S.R.L de catre client sau prestatatorul de plati electronice. In cazul unei comenzi in avans, produsele trebuie achitate integral pentru a initia livrarea.6. Responsabilitati privind comentariile si review-urile utilizatorilor

Utilizatorii care viziteaza site-ul www.atelierulfoto.ro au posibilitatea de a lasa comentarii si/ sau review-uri produselor comercializate, care vor fii publicate pe site dupa o aprobare a echipei tehnice. 
Ne rezervam dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, defaimator, amenintator, care tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, texte vizand diverse campanii de promovare, care incalca drepturile de proprietate intelectuala, contin virusi, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

Compania S.C. Mediaseb Studio S.R.L. nu va fii responsabila si nici nu va putea fii obligata sa plateasca despagubiri pentru orice forma de dauna produsa prin publicarea unor astfel de texte.
Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, si este direct responsabil pentru textele publicate.


7. Responsabilitati privind legaturi externe, server, browser

Site-ul www.atelierulfoto.ro este gazduit de serverele unei terte firme. Compania S.C. Mediaseb Studio S.R.L. nu este responsabila pentru erorile aparute pe site din cauza serverului care il gazduieste sau diferitelor tipuri de browsere folosite pentru navigarea pe site-ul www.atelierulfoto.ro
Compania S.C. Mediaseb Studio S.R.L. nu este responsabila pentru eventualele erori, deteriorari, pierderi de date, continut sau natura site-urilor externe accesate prin intermediul www.atelierulfoto.ro.


8. Dreptul de anulare a comenzii si returnarea produselor

Orice cumparator are dreptul de a anunta in scris S.C. Mediaseb Studio S.R.L. ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 60 zile lucratoare de la primirea produsului ( 14 Zile conform OG 34/2014 art 9) sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Prin returnarea in acest termen ( 14 Zile conform OG 34/2014 art 9) a produsului prin completarea CERERII DE RETUR.

In acest caz consumatorul suporta doar costurile directe legate de returnarea produselor, cu exceptia cazului in care furnizorul accepta sa suporte acele costuri.

Consumatorul este responsabil de diminuarea valorii produsului rezultata din manipularea acestora, caracteristicilor si functionarii produselor.

În conformitate cu prevederile art. 16 din O.U.G. nr. 34/2014, sunt exceptate de la dreptul de retragere produsele comandate și/sau confecționate după specificațiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar; produsele susceptibile a se deteriora sau a expira rapid; produsele care nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă; produsele care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente.

Pentru orice astfel de cerere/notificare trebuie sa completati formularul prezent la urmatoarea adresa https://www.atelierulfoto.ro/cerere-returnare

Vă mulțumim!

Abonează-te la newsletter și stai conectat la ultimele promoții