În conformitate cu OUG 34/2014, în cazul în care nu sunteți mulțumit/a de produsul primit, aveți posibilitatea de a-l returna în termen de 14 zile calendaristice de la primire, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv. Singurul cost pe care va trebui să-l suportați este taxa de transport pentru returnarea coletului.

Dacă ați decis să returnați integral o comandă, este necesar să ne comunicați intenția de returnare în termen de maxim 14 zile de la data livrării produsului/produselor comandate prin transmiterea unui e-mail la adresa comenzi@atelierulfoto.ro, din care să rezulte intenția dumneavoastră neechivocă de a vă retrage din contractul la distanță încheiat cu atelierulfoto.ro.

Renuntarea la cumparare in mod repetat va fi considerata abuz.

IMPORTANT!

Produsele realizate la comandă, personalizate după specificațiile clientului nu se pot returna conform Ord.130/2000 Cap.2 Art.10 “Consumatorul nu poate denunța unilateral următoarele tipuri de contracte, cu excepția cazurilor în care au convenit altfel: contracte de furnizare a unor produse executate după specificațiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum și acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate.”

Este de preferat ca returul să fie efectuat în ambalajul original al acestuia. În cazul returnării produsului în alt ambalaj decât cel în care produsul a fost livrat, returul va fi acceptat dacă produsul nu prezintă urme de uzură, nu este deteriorat, are toate etichetele atașate și este complet – inclusiv cu accesorii, certificat de garanție, manual de instrucțiuni, DUPĂ CAZ etc.

Pentru restituirea de către ATELIERULFOTO.RO a contravalorii produsului returnat, este necesară transmiterea de către dumneavoastră a unui cont bancar (IBAN) în care vom vira suma achitată la plasarea comenzii. În orice caz, ATELIERULFOTO.RO va restitui în contul IBAN indicat suma achitată întocmai pentru produsul/produsele comandate. Excepție de la plata oricărei taxe de transfer o constituie situația în care CLIENTUL solicită în mod expres catre atelierulfoto.ro, să efectueze rambursarea într-o anumita valută sau într-un cont din străinătate. În această situație, atelierulfoto.ro, în relație cu Banca agreată, poate refuza transferul sumei, iar în eventualitatea acceptării efectuării transferului, comisionul/comisioanele aferente vor fi achitate de către CLIENT.

Vă vom restitui contravaloarea produsului returnat în maximum 14 zile calendaristice din momentul în care returul dumneavoastră ajunge în depozitul nostru. Restituirea sumelor achitate se va efectua prin transfer bancar, chiar dacă plata a fost achitată ramburs (cash la curierul care a livrat coletul).

În cazul în care ați achitat produsul online, prin card bancar, vă vom restitui suma aferentă produsului returnat în același cont bancar din care ați efectuat plata sau în orice caz, prin aceeași modalitate de plată ca și cea folosită de către dumneavoastră pentru tranzacția inițială, din care va putem retrage în măsura în care sunteți de acord, taxa de transport pentru returnarea coletului.

Pentru orice alte informatii legate de produsele si servicile noastre, va rugam sa ne contactati prin email la comenzi@atelierulfoto.ro sau la numarul de telefon +40769 790 145.

Shopping Cart
Scroll to Top