Modalități de plată

Plata comenzilor se va efectua in avans (plata cu cardul prin procesatorul de plăți) sau la livrarea produselor (ramburs) conform cu contractele incheiate. Compania S.C. Mediaseb Studio S.R.L. isi rezerva dreptul de a solicita plata unei comenzi in avans.

Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata, urmand ca dovada platii sa fie trimisa catre S.C. Mediaseb Studio S.R.L. la adresa de e-mail comenzi@atelierulfoto.ro. In aceste cazuri livrarea se va face dupa confirmarea trasferului de bani in contul contul S.C. Mediaseb Studio S.R.L de catre client sau prestatatorul de plati electronice. In cazul unei comenzi in avans, produsele trebuie achitate integral pentru a initia livrarea.

Toate preturile prezentate pe site-ul www.atelierulfoto.ro includ toate taxele, in acest pret nu este inclus costul de livrare al produsului, decat daca produsul face parte dintr-o promotie speciala.

Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma sau, in cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit, acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei. 

Acceptăm majoritatea tipurilor de card! Plata cu cardul este securizată și supravegheată de procesatorul de plăți Vivawallet.

Shopping Cart
Scroll to Top