Coșul este gol!

Despre Noi

Bună :)

Mă numesc Sebastian Unguru și vreau să-ți mulțumesc, în primul rând, că te afli aici! Apoi, vreau să-ți povestesc cum a început această idee, cum a ajuns adolescent :) ”Atelierul Foto”. 
În Mai 2017 mă întorceam împreună cu familia, din străinătate, de la Roma, unde am locuit 9 ani; să nu vă spun că plecasem acolo cu gândul să lucrez un an apoi să mă întorc ”Făt Frumos” cu banii câștigați pe un an!!! :))
In iulie 2018 am hotărât împreună cu soția mea, Maria, să aplicăm la programul Start-Up Nation, astfel am deschis firma, ne-am deplasat la București să semnăm contractul de consultanță și ne pregăteam psihic și moral pentru ce avea să vină, însă, prin iarnă s-au emis criteriile de selecție a proiectelor și desigur nu ne-au fost favorabile, practic obțineau finanțare cei cu mulți angajați (4..5..6) ceea ce e foarte greu pentru început. Astfel, am decis să pornim pe puterile noastre, am achiziționat primele imprimante, cutter, materiale etc. La 1 Aprilie reușeam să dăm startul unui mic centru de printare și personalizare obiecte în Răcăciuni, jud. Bacău. Din acel moment lucrurile au evoluat foarte mult, extinzând ușor producția, ba chiar am mutat atelierul într-o locație mai spațioasă și cu un vad mult mai bun. 
Anul 2020 a fost un an destul de dificil din cauza pandemiei de Coronavirus și în ceea ce ne privește am fost afectați suficient, vreau să vă menționez că pe lângă activitatea de producție eu aveam contracte de fotografiere Nunți iar cum nunțile s-au amânat vă dați seama ce scădere de încasări a avut loc; cu toate acestea anul 2020 a fost un an care ne-a facut mai atenți, mai curajoși în a investi, astfel am început să testăm, lucrăm asupra lansării acestui magazin online ceea ce s-a întâmplat în ianuarie 2021.

Ne dorim să îmbogățim tot mai mult portofoliul nostru de produse personalizate căci ne dorim ca tu să ai o experiență plăcută la fiecare achiziție! Știu că este dificil în a respecta termenii de livrare căci între AtelierulFoto.ro și cumpărător stă curierul care este în măsură să creeze surprize plăcute sau neplăcute !  

Suntem deschiși în a aborda ideile tale sau în a susține un proiect propus de tine!
Dacă ai ajuns până aici cu cititul, atunci trebuie să-mi dea de gândit, poate scriu și eu o carte :) , oricum, îți mulțumesc că te interesează povestea noastră așa că după atâta poveste te las să te inspiri din cadourile noastre personalizate potrivite pentru tine sau jumătatea ta, pentru mama sau tatăl tău, pentru oricine care ți-e drag, chiar și pentru businessul tău!
AtelierulFoto.ro este o marcă a SC MEDIASEB STUDIO SRL, cui: 39565124.
Abonează-te la newsletter și stai conectat la ultimele promoții